Revisie ISO 27001 met de upgrade service
Bent u er klaar voor? Bedrijf

Over ons

Meta-audit staat voor een praktische en toch gedegen benadering van informatie-beveiliging: ‘Fitness for purpose’. Deze benadering is met name gericht op middelgrote tot grote organisaties waar informatie-beveiliging cruciaal is in de bedrijfsvoering. Dit kunnen internet providers zijn, maar ook zorginstellingen die elk een aantoonbaar beheerst managementsysteem moeten hebben voor de informatiebeveiliging (IS - Information Security). Certificeerd volgens ISO 27001, NEN 7510 of met een derdenverklaring gebaseerd op SAS70 of ISAE3402.

Met een jarenlange ervaring in managementsystemen en auditors die het vak kennen, kan Meta-audit snel inspelen op de wens om managementsystemen voor informatiebeveiliging op te zetten of te beoordelen. Meta-audit acteert als een netwerk-organisatie zodat ervaring over een breed terrein beschikbaar is. Gebruikmakend van Cloud-oplossingen in combinatie met Het Nieuwe Werken kan resultaatgericht worden gewerkt.  

Alle auditors van Meta-audit zijn gekwalificeerd dan wel gecertificeerd (ISO9001, ISO27001, ISO20000, NEN7510), zodat u de juiste expertise in huis haalt.

Meta-audit is een handelsnaam van Metaware BV.

dekra-iso27001/Dekra-certificate-AV-ISO27001.jpg
PECB-klein/PECB-klein.png

Gratis Live
QuickScan
Share |
false